dilluns, 15 de desembre del 2008

Reikiavik

Ja estem a Islandia! Qui ho diria, pero fa menos fred que a Boston. Les temperatures son de entre 0 i -3 graus, que comparats amb els -7 als que ens hem acostumat, tot sembla bon temps! Aixo si, per aqui esta tot nevat. Els paissatges son doncs espectaculars!

Hem comencat el viatge per Reikiavik, la cpaital i on viu el 70% de la poblacio del pais. Es una ciutat acollidora i moderna, amb moltes botigues i moltes llums de Nadal. 

L'arbre de Nadal no podia faltar, amb neu i tot!

La Leticia pels carrers de Reikiavik

Moure's pel pais es facil, esta tot molt ben indicat. El problema es que les indicacions costen de llegir, i no es per l'idioma (que es ben complicat) sino per la neu que cobreix les indicacions :)


Per la tarda hem anat a explorar el pais. Hem comencat pel sudoest, i vam cometre l'error de posar-nos per un cami que estava ben glacat. Sort que portem un bon cotxe, d'aquells amb claus a les rodes, i ho vam superar sense cap problema. El viatge va valer molt la pena, vam passar pel llac Kleifarvatn, que es precios, i despres vam arribar fins a la Blue Lagoon (unes piscines d'aigua termal calenta), tot i que amb la rasca que feia, se'ns van passar les ganes de banyar-nos!

El llac Kleifarvatn

Jo per la Blue Lagoon. Com veieu, ben equipat per tirar-me a l'aigua! :)


Efectivament, feia bastant de fred!



Ens en anem ja a dormir, dema hem de matinar, doncs com hi ha poques hores de sol les volem aprofitar. Aixi doncs quan surti el sol, volem estar ja a la carretera. Ah!, que quan surt el sol? A les 10 del mati, jeje!