dimarts, 16 de desembre del 2008

Pingvellir

Aquest mati ens en hem anat al Parc Nacional de Pingvellir que es tambe la seu d'un dels primers parlaments d'Europa. No es que hi hagi un gran edifici, res d'aixo, sino que a Pingvellir es on des de l'any 915, es reunien tots els habitants de la illa durant dues setmanes a l'any per discutir les coses a fer al pais. El cami per arribar al Parc des de Reikiavik estava completament gelat i covert de neu. No es perillos perque es ample, recte i molt pla, pero acolloneix conduir per camins que semblen pistes del desert! Aixo si, les vistes no tenen preu!


La Leticia al mig de la carretera, si es que se li pot dir carretera!

Vistes des del cotxe

Vista del llac

Pel cami vam trobar tot de caballs que estaven encantats amb la neu!


Soc bon fotograf, eh! (modestia apart)


La veritat es que Pingvellir  es una vall molt bonica, i te un dels llacs mes grans de la illa. Per Pingvellir es tambe on es creuen les dues plaques tectoniques dels continents Europeu i America. Per aixo es diu que pots tenir un peu a cada continent, tot i que com ens va explicar un guia del Parc, aixo no es tecnicament aixi. Sigui com sigui, les vistes eren espectaculars!

Vista de la Vall

Vista del llac

Una vegada al Parc, vam fer una petita caminadeta fins a una cascada que estava practicament gelada. M'encanta la sensacio de trepitjar neu verge!

El riu

La cascada!

El cami, amb les roques gegants!




El cami de tornada tambe ens va agradar molt. Vam parar al llac per veure la posta de sol, pero resulta que a Islandia, la posta de sol dura una hora!!! Com el sol esta tant baix, es mou molt lentament, aixi que abans d'agafar un refredat, vam tornar cap al cotxe.


Jo i el llac

La infructuosa posta de sol

El cotxe ens esperava

Parada per estirar les cames

Es a Islandia on hem descobert un molt bon sistema per evitar les multes dels radars!

Les nostres efimeres petjades

I aixo es tot per avui. Dema deixem Reikiavik i ens en anem cap al Nord. Ja us anirem explicant.

Adeu!