divendres, 19 de desembre del 2008

Aurores Boreals !!!!!

Per fi hem vist aurores boreals!!!! Quina experiencia!!! Us hem penjat unes fotos al final del post, pero tornem al comencament... Avui iniciavem la nostra pujada al nord d'Islandia i de cami, parada a unes cascades i a la font d'aigua calenta natural mes gran del mon!

Les cascades estaven mig congelades, no com nosaltres, que vam quedar congelats del tot despres de visitar-les! Es impresionant veure tant de gel al costat d'una cascada! 







I del fred a la calor, i es que aquesta font, suministra aigua calenta i calefaccio a una extensa part del pais. I ja pot ser, si tenim en compte la de fum que es veia!!!
Una de les multiples sortides d'aigua calenta



L'aigua surt a quasi 100 graus!


I ara ve lo millor del viatge, les aurores boreals (o northern lights com li diuen aqui!). Veure-les al cel es tot un espectacle. Vam tenir la sort de veure les primeres de la nit des del menjador de la cabana on dormiem. Vam sortir al jardi, i quan s'estava apagant, vam decidir agafar el cotxe i anar a buscar-ne mes. No vam trigar gaire a veure'n una altra ben gran! Fer-los fotos va ser un altre gran repte!









I amb l'objectiu del viatge complert, us deixem i ens en anem a dormir. Ens queden moltes mes coses interessants per veure al viatge, i qui sap, potser tornem a veure mes aurores!!!